Mülk Ortaokulu

WEB https://mulkortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Mülk Köyü / Kahta / ADIYAMAN
VİZYON : • Kendini sürekli yenileyen, inceleyen, araştıran, okuyan nesillerin yetiştiği; • Bütün öğrencilerin akla ve bilime dayalı eğitim ortamında hayata ve geleceğe hazırlandığı; • Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin işbirliği ile geleceğe emin adımlarla ilerlemekteyiz.
MİSYON : Ülkemizin sağlıklı birey yetiştirme politikalarının temel kaynağı olarak; * Yüce Önder ATATÜRK’ÜN “BÜYÜK TÜRKİYE” idealine ulaşmayı hedefleyen, * Türkiye Cumhuriyeti’ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen, * Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, * Türk Milli Eğitiminin Temel İlkelerinin bilincinde olan sağlam karakterli yeni nesiller yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Öğretmen Voleybol takımımız KAHTA şampiyonu olmuştur.

Saatler : 08:30 15:05
Isınma : KALORİFER
Lojman : Sayısı:0
Servis :
Ulaşım : Öğretmenlerimiz okula kendi araçları ile ulaşım sağlamaktadır. Öğretmenlerimizin büyük bir çoğunluğu Kahta´da bir kısmıda Adıyaman´da ikamet etmektedirler. Adıyaman´dan her sabah Kahta´ya servis bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kahta ilçe merkezine 5 km mesafede bulunan Mülk Köyü toplam 120 haneli 1000 nüfusludur. Yerleşim Yeri tepe üzerine kurulu olan köy Mülk köyü Kahta’dan gelen suyun oluşturduğu gölete 100m mesafede yerleşmiştir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kahta ilçesinin Mülk köyünde yer almaktadır. Mülk köyü Kahta ilçesine 5 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :